16 Şubat 2019 Cumartesi

19 ŞUBAT 2019 BAŞAK BURCU DOLUNAYININ BURÇLARA ETKİSİ

KOÇ:  İş hayatınızda, yanında çalıştığınız ya da çalıştırdığınız kişilerle alakalı bitişler söz konusu. Yanınızda çalıştırdığınız elemanınızı işten çıkarabilirsiniz ya da kendi çıkar. İş hayatınızda masanız değişebilir. Ya da çalıştığınız yer. Ya da yeni bir iş aramak için iyidir. Yeni bir iş bulabilirsiniz. Evcil hayvan alabilirsiniz.  Ya da varsa evcil hayvanınızla alakalı bir olayında bitişi söz konusu.  Uzun zamandır çalıştığınız bir iş proje varsa bu dolunayla bitecektir. Egzersiz programına başlamak günlük rütinlerinizi değiştirmek şimdi gündeminizde olabilir. Sağlık hastalık vs konularda bir bitiş söz konusu olacaktır.  Şimdi check-up ya da kontrol yaptırmak için çok güçlü bir dürtünüz var.

BOĞA:  Bu dolunay, sizin için  bir aşk ilişkisini gergin biçimde bitirebilir. Ya da aşk konusunda çok gergin şekilde birine açılabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarının problemleri hakkında bir bitiş yaşayacaklardır.  Tabi burada sosyal hayatınızda da bir şeyler son bulacaktır. Burada spora başlamak ya da uzun zamandır izlemek istediğiniz filme gitmek için enerji var. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir hobinizi bitirmeniz sizden istenebilir tabi bu sadece dolunay etkisidir iyi düşünün derim . Mars burcunuzda enerjiksiniz.Kalbi boş olanlar  bu dolunayla bir aşk ilişkisinede başlayabilirsiniz.

İKİZLER:  Ev yaşamı, anne baba, aile konularında bir meselenin hallolması öngörülüyor.  Kişisel hedefleriniz, iç dünyanız şimdi daha tutkulu  ve önemli bir hale geliyor.  İş hayatınıza verdiğiniz enerji ile iç dünyanıza verdiğiniz enerji arasında denge kurmanızı tavsiye ediyorum. Bu dolunay bir ev sahibi olmayıda gösterebilir.  Ya da ev içinde eşya vs yada anne baba ile alakalı bir şeylerin sonlanması demektir. Örneğin; evinize bir buzdolabı vs almak. Anne babanızla alakalı bir şeyler gündeminizdeyse onlarla alakalı gündeminiz varsa bunlar artık bitecektir. Gergin olmayın tartışmayın evin içinde.

YENGEÇ:  Bu dolunay 3.evinizden geçiyor. Akrabalar, kardeşlerle alakalı bir konuda bitiş yaşayabilirsiniz. Kısa yolculuğa çıkmanız olası gözküyür  iş için.  Bu dolunayda duygu yüklü konuşmalar yapmanız gözüküyor. İletişimde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Sivri dilden uzak durmalısınız.  Uzun zamandır kurs konuları gündeminizdeyse bu konuda bir bitiş gözüküyor. İstediğiniz bir kursa yazılabilirsiniz.  Komşu ilişkilerinize dikkat edin. Bina içinde  komşularınızla gerilmeyin bir meselenin bitişi söz konusu olabilir.  Bu dolunay size güzel etki edecek. Dua edin bol bol.

ASLAN: Maddi durum gündeminizde. Para ile ilgili bitişler söz konusu.  Yeteneklerinize güvenin ve para kazanmaya çalışın.  Bir konu ile ilgili ödeme söz konusuysa sizin cebinizden para  çıkacaksa bu ödeme artık sona gelmiştir.  Fazla para harcayabilirsiniz. Dikkat edin.  İhtiyacınız olmadan gereksiz harcayabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek için neye ihtiyacınız olduğunuz konusuna odaklanabilirsiniz. Gereksiz yere paranızı çar çur etmeyin. Uzun zamandır almak istediğinizi bir şeyide alabilirsiniz gibi gözüküyor.

BAŞAK:  1.evdeki dolunay sizi hayatınızı ikili ilişkilerinizi sorgulamaya yönlendirecektir.  Kendinizle alakalı neyin bitmesi veya neyin kurtarılması  gerektiğine karar vereceksiniz. Geri planda durmayın. Marsın dolunaya güzel açı yapıyor olması sizi güzel etkileyebilir. Diğer kişilerden özellikle ikili ilişkilerde fazla ilgi bekliyorsunuz. Muhtaç olmayın yinede. Dolunaylar her ne kadar iyi açıda olsada gerilim olur. Bu dolunayda çok duygusal olabilirsiniz. Sakin kalın. Etrafınızda gereksiz şeyleri abartıp bittim moduna girmeyin. Bu sadece dolunayla olan bir enerjidir.

TERAZİ: Bu dolunay sizi bilinçaltınızdaki problemlerde zorlayacak.  Psikolojik destek için iyi bir zaman. İçinizde sakladığınız sırlarınız bu dönem ortaya fışkırabilir. Bu konuları bu dönem artık bitirin. Ve dışa vurun rahatlayın. İçinize dönün meditasyon yoga dua namaz vs yapın. Yalnız kalmak şu an sizin için çok iyi bir seçenek. Kendinizi şarj edin. Bu dönemde rüyalarınız çok etkili olacaktır. Duygularınızı gösterir rüyalarınızı bu dolunayda takip edin.  Başkalarınada yardım etmeyi unutmayın.

AKREP:  Bu dolunay 11.evinizden geçmekte. Yani arkadaşlar sosyal çevreniz gruplarla alakalı bir bitiş söz konusu. Bir arkadaşınızla bağınızı koparmaya karar verebilirsiniz. Bu şiddetli bir şekilde olabilir.  Arkadaşlarınıza odaklanın veya bu dolunay bir sosyal gruba katılmayıda gösterebilir. Ya da arkadaşınızla güzel bir yemeğe çıkmayı. İdealleriniz fikirlerinizde bu dönemde oldukça meşgulsunuz.  Bunları dışa vurabilirsiniz. Hedeflerinizi umutlarınızı dışa vuracaksınız.  Ya da gelecek ile ilgili bir umut veya bir fikrinizi kafanızda bitirebilirsiniz.

YAY:  Bu dolunay size kariyer iş konusunda etkileyecek.  Şimdi kendinizi öne çıkarmak kariyerinizde atılım yapmak için güçlü bir dürtü hissedeceksiniz.  Burada anne baba ile alakalı bir konudada bitiş söz konusudur. Aynı şekilde kariyeriniz ile alakalı iş değişikliği bir bitiş daha doğru olur. Annenizle babanızla kamuyla ya da patronunuzla gerilmemeye çalışın. Kendi kariyerinizde uzmanlaşma görülebilir. İşiniz yoksa iş bulabilirsiniz.

OĞLAK:  Bu dolunay sizin için  maneviyat, felsefe din, yabancı kültürlerle alakalı. Bu bir inanç sistemi dinlerle alakalı güçlü bir dürtü sorgulama içerir. Eğer olumlu hissederseniz dini konulara çok yöneleceksiniz. Olumsuz hissederseniz bunu bitireceksiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz veya üniversite ile alakalı işleriniz  varsa bu dönemde bitecektir. Bu bir üniversite dondurma gibi olabilir. Dikkatli olun. Bu içinizdeki dini felsefi görüşleri sorgulamayada yönlendirecektir. Uzun süredir çıkmayı istediğiniz bir seyahat varsa bunu ya kafanızda bitireceksiniz. Ya da seyehata çıkacaksınız. Bu yakın bir yer değil uzak bir yerdir büyük ihtimalle.

KOVA:  Bu dolunaylar birlikte, yaşamınızda bir şeyleri dönüştürmek için bir şansınız var. Hayatınızı yavaşlatan bir şeyi bırakabilirsiniz. Hayatınızı daha olumlu kılabilir. Örneğin; sigarayı bırakmak. Başkalarının parasıda burada söz konusu olduğu için birilerinden borç almak ya da bir bankadan kredi alma dönemi olabilir.  Öğrenciler için burs ile alakalıdır. Tabi bu meblağlar büyük olabilir.  Korkularınız varsa uzun süredir. Bu korkularınızı artık bitirmeninin vakti gelmiştir. Bu dolunayla birlikte korkularınızıda yeniyorsunuz. Bu bir ameliyat fikrininde sonlanması anlamına gelebilir.

BALIK:  Bu dolunay sizin tam karşınızda. İkili ilişkiler evlilik gibi konular odak noktanız. Dolunayın başakta olması sizi artık duygusal yönü bırakıp ikili ilişkilerde mantıklı detaycı olmanızı gösteriyor. Eşinizi ya da bir arkadaşınızı eleştirmeniz muhtemel. Aman dikkatli olun. Bu bir arkadaşlığı ya da ortaklığı bitirebilir. Ya da daha kötüsü evliler için boşanma olabilir. Mantıklıca düşünmenizde yarar gözüküyor. Ya da anlaşmak için ilişkinizi gözden geçirmek için iyi bir zaman dilimi. Bu dolunay imzalarla alakalı olduğu için bir evliliğide gösterebilir. Evlenebilirsiniz. Ya da iş konusunda  bir ortaklığa girebilirsiniz.  Bana göre ortaklığa girmenizde yarar var. Jüpiter kariyer evinizden geçiyor.

-ATİLLAHAN TEKELLİ

İZİNSİZ BU SİTE HARİÇ KOPYALANMASI  YASAKTIR.  YÜKSELEN BURCUNUZUDA OKUMAYI UNUTMAYIN.
İLETİŞİM BİLGİLERİM.

INSTAGRAM: vestadabirdeli
FACEBOOK : https://www.facebook.com/Atillahan.tekelli

FACEBOOK GRUBUMUZA KATILMAK İSTEYENLER İÇİN LİNK:
https://www.facebook.com/groups/294728324567694/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder