8 Kasım 2018 Perşembe

JÜPİTER YAY BURCUNDA 8 KASIM 2018 - 2 ARALIK 2019

JÜPİTER YAY BURCUNDA 8 KASIM 2018 - 2 ARALIK 2019

KOÇ:  Evet sevgili Koçlar ve yükselen Koçlar; uzun zamandır, hayalini kurduğunuz uzun yolculuğa bu transit ile çıkabilirsiniz. Yurt dışına çıkma imkanınız olabilir. Felsefe din alanlarında bilginiz artacak uzun seyahatler yoluyla şanslı olabilirsiniz. 9.evin yönettiği rüyalar konusunda da renkli rüyalar  görebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Farklı değişik konularla bu dönemde ilgilenirsiniz.  Ve uzak akrabalarla alakalı bir takım güzel olaylar yaşama  ihtimaliniz var. Bir çoğunuzda üniversite eğitiminiz ile alakalı güzel şeyler yaşayacaksınız. Belki üniversitede istediğiniz bölümü kazanacaksınız. Veya kazanmış bile olabilirsiniz etkisini şimdi gösterir.

BOĞA: Evet sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar ; uzun zamandır kredimi almak istiyorsunuz. Bu transit kredi başvurusu yapmak olumlu sonuç almak için güzeldir. Ayrıca bu dönemde cinsel hayatınızda şanslı olabilirsiniz. Ve cinsel hayatınız renklidir.   Burs başvurusu yaparsanız olumlu sonuçlanabilir. Eğer ameliyat olcaksanız bu dönemde olabilirsiniz şanslı olabilirsiniz. Korkularınızda azalma olabilir. Bu transitde okült konulara eğilim artabilir. Ölüm yaşam, ölümden sonra yaşam hakkında düşünebilir dini bir yenilenme yaşayabilirsiniz. Bu transit bazen de miras kalma olayını gösterebilir.

İKİZLER: Evet sevgili İkizler ve yükselen İkizler; uzun zamandır evlenmek istiyorsunuz işte bu transit ikizler için biçilmiş kaftan. İkili ilişkilerinizde genişleme ve bolluk gözüküyor. Mahkemelerden yana gülme şansınız var davaların olumlu sonuçlanması gibi durumlar söz konusu. Felsefi dini yabancı farklı kültürden kişileri hayatınıza çekebilirsiniz. Evliyseniz eşinizle aranızda sorun varsa bu transitte sorun ilginç şekilde ortadan kalkabilir. Sorun olmasa bile daha mutlu olacağınız durumlar çıkar.

YENGEÇ:  Evet sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler;  uzun zamandır olan bir hastalığınız bu dönemde iyileşebilir sağlığınızla ilgili güzel etkiler var. Günlük rütin işlerinizden yana şanslısınız, tıkırında gidiyor Bu dönemde yanınızda çalıştığınız kişiler veya çalıştırdığınız kişilerle aranız iyidir. Bu dönemde uzun zamandır istediğiniz evcil hayvanı edinebilirsiniz. Bu transit günlük hayatınızı uykunuzu yemenizi içmenizide düzene sokabilir. Ayrıca yeni bir iş aramak için mükemmel olabilir.

ASLAN: Evet sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar; uzun zamandır aşk mı arıyorsunuz işte bu transit ile aradığınız aşkı bulacaksınız. Çocuklarınızla aranız bozuksa düzelecek. Evli olanlar aileye bu transit ile çocuk katılabilir.  Spekülasyon şans oyunlarından yana şansınız olabilir. Spora başlamak için iyi bir transit. Sosyal hayatınız eğlence hayatınız daha aktif hale gelebilir. Bir hobinizde daha önce fark etmediğiniz bir yeteneğinizi fark edebilirsiniz. Eğer sanatçı yada sahne ile ilgiliyseniz, daha başarılı ve yararlı olursunuz. Örneğin bu bir müzik veya şarkı yapmak için iyi bir transittir.

BAŞAK: Evet sevgili Başak ve yükselen Başaklar; uzun zamandır ev mi almak istiyorsunuz gayrimenkul almak istiyorsunuz bu transit bunun için uygundur. Ev yaşamında anne baba ile sorununuz varsa bu dönemde sorunlar ortadan kaldırmak için iyi etkiler var. Eviniz genişleyebilir eşya alabilirsiniz. Ev içinde konforlu rahat bir  yaşam için fırsatlar olabilir. Kendi iç dünyanıza dönüp iyi şeyler düşüneceksiniz yaşadığınız herkesle bu dönemde  ilişkileriniz iyi olacaktır.

TERAZİ: Evet sevgili Terazi ve yükselen Teraziler; uzun zamandır araba mı almak istiyorsunuz bu transit hayalini kurduğunuz arabayı almak için süper. Bu geçiş sırasında okulda öğrenmeniz okul hayatınız komşularla ilişkileriniz ve kardeşlerinizle ilişkileriniz iyi hale gelecek. Bu bir kursa yazılmak içinde iyi bir  transittir. Bir şeyler yazıp paylaşmak içinde iyi bir transit.  İletişimden yana şansınız olabilir. Bir şeyleri tanıtmak için güzel etkiler var.

AKREP: Evet sevgili Akrep ve yükselen Akrepler; uzun zamandır istediğiniz bir şey var alamıyor musunuz ? Bu transit maddi konular için iyi etki verir. İstediğiniz  her hangi bir şeyi bu transit ile almanız mümkündür. Para kazanmanız ilgiç şekilde kolay hale gelebilir. Ya da maaşınıza zam söz konusu olabilir. Geliriniz artabilir. Dikkat etmeniz gereken noktada müsrifçe harcamalar yapabilirsiniz. İşinize yaramayacak bir şeyler için para verebilirsiniz.

YAY: Evet sevgili Yay ve yükselen Yaylar;  uzun zamandır bakım  güzellikmi yaptırmak istiyorsunuz bu transit ile bu daha kolay. Bu transit ilginç şekilde kilo aldırabilir. Fiziğinizi beğendiğiniz bir dönem olabilir. Kendinizle ilgili her konuda büyük şanslar elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Adeta parlıyorsunuz. Şimdi iyimsersiniz ve cana yakınsınız cömert davranışlarınız olur.

OĞLAK: Evet sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar; Bu transit ile gizli düşmanlarınızla aranız düzelebilir. Ruhsal olaylara iyi anlamda karşılaşabilirsiniz. Şimdi meditasyon yapmak için iyi bir zaman. Mistik şeylere ilginiz artabilir. Uykunuzda bir problem varsa bu dönemde olmaz. Bilinç altınızda düşünceleriniz güzel olur. İlginç şekilde rüyalarınızda bolluk görülebilir. Birilerine yardım etmek için gönüllü olmanızda ihtimaldir.  Sevecenliğiniz hat safhada olabilir.

KOVA: Evet sevgili Kova ve yükselen Kovalar; Bu transit ile arkadaş çevreniz sosyal gruplarınız genişleme eğiliminde olacak zaten kovalar arkadaşlığı sever ama daha çok artacak sosyal ortamlarınız. İş hayatından kazandığınız gelirlerinizde bir artış söz konusu olabilir sizinde. Şu an destek görebilirsiniz her alanda. İdealleriniz fikirleriniz açısından da şanslı bir transit. Arkadaşlarınız sizi destekleyecektir.  Her hangi bir kulüp veya gruba aynı amaca yönelik olan bir derneğe vakıfa katılmanızda elbette mümkün.

BALIK: Evet sevgili Balık ve yükselen Balıklar;  Bu transit ile kariyer başarısı söz konusu olacaktır. Toplum içinde statünüz yükselebilir. Otorite figürleri sizin lehinize çalışıyor. Otorite figürlerinden yardım alabilirsiniz. Bu transit tanınma ve başarı için iyidir. Patronunuz varsa onla aranız iyi olabilir. Geniş çerçevede kamusal siyasal işler içinde iyi bir transittir. Toplum önünde parlarsınız. Toplumda şimdi daha cana yakın olarak görülürsünüz bu çok güzeldir. Anne baba ile sorununuz varsa  aranızı düzeltmek içinde iyi bir etki olabilir.

NOT: Burada yazdıklarımın bir çoğunu yaşayacağınıza eminim geri dönüş yaparsanız sevinirim aşağıya iletişim bilgilerimi bırakıyorum.

Danışmanlık hizmeti  almak içinde  aşağıdan bana ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/Atillahan.tekelli
kafkefati@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder